Cisco Meraki Webinars

De cloud-managed IT-oplossingen van Cisco Meraki zijn ontworpen voor samenwerking en bieden zo een krachtig, betrouwbaar en eenvoudig te beheren netwerk. Het enige dat u nodig heeft om Meraki-producten te beheren is een internetverbinding en een browser, ongeacht waar u bent of welk device u gebruikt. Dit is een unieke benadering, bedoeld om krachtige technologie te vereenvoudigen door de tijd en kosten veroorzaakt door het beheer van verschillende oplossingen te verminderen.

Via Cisco Meraki webinars kunt u kennismaken met het Meraki-portfolio. Ze vinden regelmatig plaats en behandelen verschillende onderdelen van het portfolio. Via live demo’s van de producten en Q&A’s met Meraki-experts bent u snel op de hoogte. Door deel te nemen aan een webinar kunt u bovendien in aanmerking komen voor een gratis access point of switch!

Introductie van de nieuwe generatie switches

Tijdens deze webinars maakt u kennis met deze nieuwe generatie switches, die zorgen voor een cloud-based inzicht en controle over het gehele edge netwerk. U leert hoe cloud-managed netwerken IT vereenvoudigt door een gecombineerd overzicht van duizenden poorten, tot het gebruik van diagnostische hulpmiddelen die de dagelijkse operatie verbeteren.

Woensdag 13 juli, 15:00 uur
Woensdag 18 juni, 15:00 uur

Introductie in Cloud Networking

Maak via de Cisco Meraki’s introductie webinar over cloud-managed IT kennis met het netwerkportfolio van wireless access points, swithcing, UTM security appliances en beveiligingscamera’s. U ervaart hoe u uw netwerk via het Meraki Dashboard inzichtelijker, veiliger en efficiënter kunt beheren in de cloud, waardoor uw total cost of ownership wordt verlaagd.

Dinsdag 5 juni, 14:00 uur
Dinsdag 19 juni, 14:00 uur
Dinsdag 10 juli, 14:00 uur

Meraki’s cloud-managed camera’s

Meraki’s MV beveiligingscamera’s combineren het beste van solid state memory technologie en cloud management. U heeft geen softwarepakketten of extra network video recorder nodig en dat maakt de aankoop, configuratie en opvolging van uw video security systeem zo veel eenvoudiger.

Woensdag 30 mei, 15:00 uur

Introductie in Endpoint Management

Ontdek Meraki’s endpoint management platform! Tijdens deze webinar tonen we de voordelen van systems manager in het cloud-managed dashboard. Beheer eenvoudig mobiele apparaten in uw organisatie met tools van app installaties in bulk tot geofencing. Deelnemers die aan de algemene voorwaarden voldoen ontvangen 20 systems manager licenties voor drie jaar.

Woensdag 27 juni, 15:00 uur