Efficiënt werken

Medewerkers zijn steeds meer afhankelijk van bedrijfsnetwerken. Om de productiviteit van uw medewerkers te verhogen en efficiënt te kunnen werken, is uw organisatie gebaat bij netwerkoplossingen die eenvoud bieden.

Kunnen medewerkers snel inloggen op het bedrijfsnetwerk, maar ook thuis en onderweg goed werken zonder wachttijd? En kunnen zij eenvoudig overleggen met collega’s en klanten via de nieuwste technologieën? Door de toenemende digitalisering verwachten medewerkers dat zij overal prettig en efficiënt kunnen werken, bijvoorbeeld door de mogelijkheid om via een videoverbinding te communiceren. Daarom moet uw netwerk klaar zijn voor de vraag naar digitaal en goed te beheren zijn.

Een cloud-managed netwerk (CMN) maakt het mogelijk om het gehele netwerk centraal te beheren, configureren en monitoren, vanuit een dashboard dat beschikbaar is via uw browser.

Een centraal gemanaged en geautomatiseerd netwerk brengt niet alleen voordelen met zich mee voor de IT-afdeling en de IT-kostenpost, maar ook voor de andere medewerkers van het bedrijf. Een cloud-managed netwerk zorgt ervoor dat uw medewerkers goed kunnen communiceren met elkaar en uw klanten.

Meer weten over hoe cloud-managed networking zorgt voor een efficiënter werkproces? Lees dan onze resources of neem deel aan één van onze webinars!

Resources