Klantbeleving

Hoe is het gesteld met uw digitale dienstverlening? Wijst u uw klanten op bijzonderheden, of kunt u snel schakelen wanneer u merkt dat het wifinetwerk drukker wordt? En heeft u inzicht in de manier waarop klanten van uw bedrijf gebruikmaken? Met deze data kunt u een belangrijke voorsprong nemen op uw concurrentie. Mensen verwachten tegenwoordig nu eenmaal altijd en overal de beste service. Zorg daarom dat uw netwerk hier klaar voor is!

Wanneer u bijvoorbeeld gratis wifi wilt aanbieden aan uw klanten en gasten, moet het netwerk al deze apparaten die verbinding zoeken wel aankunnen. De verbinding moet ook veilig zijn. En heeft u genoeg bandbreedte om alle applicaties (snel) te laten draaien?

De netwerken waar organisaties de afgelopen dertig jaar op gesteund hebben, kunnen de stijging aan mobiele gebruikers en data vaak niet meer aan. Wanneer u uw klanten de beste beleving wilt bieden en tevens inzicht wilt hebben in de data die zij achterlaten, heeft u een netwerk nodig dat klaar is voor de toenemende digitalisering en meegroeit in uw behoeften. Een cloud-managed netwerk (CMN). Een netwerk die het mogelijk maakt om het gehele netwerk centraal te beheren, configureren en monitoren, vanuit een dashboard dat beschikbaar is via uw browser.

Meer weten over cloud-managed networking? Lees dan onze resources, of neem deel aan één van onze webinars!

Resources