Security

Door toenemende digitalisering is het netwerk een onmisbaar onderdeel geworden binnen organisaties. De mogelijkheden om op meer manieren toegang te krijgen tot het netwerk bieden uw organisatie veel gemak en kansen, maar zorgen er ook voor dat de beveiliging hiervan ingewikkelder wordt. Met steeds meer toegangspunten wordt het voor cybercriminelen eenvoudiger om in te breken op uw netwerk, met alle gevolgen van dien. Hoe zorgt u ervoor dat u profiteert van alle voordelen die uw netwerk u kan bieden, zonder dat u blootgesteld wordt aan beveiligingsrisico’s?

Cloud-managed networking (CMN) helpt u om de veiligheid van uw netwerk te garanderen. Cloud-managed networking biedt gebruiksvriendelijke, kostenefficiënte bekabelde en draadloze netwerken die centraal worden beheerd via een dashboard dat beschikbaar is via het web. Het stelt u in staat om de gehele netwerkbeveiliging en de toegangsprotocollen van gebruikers te centraliseren. Zo wordt ieder device dat verbinding maakt met het netwerk geverifieerd. Alleen de devices met de juiste settings krijgen vervolgens toegang tot het netwerk.

Met een cloud-managed netwerk is het mogelijk om inzicht te hebben in wat er in en buiten uw netwerk gebeurt om zo uw netwerk beter te beveiligen. Beschermd voor, tijdens en na een internetaanval.

Meer weten over cloud-managed networking? Lees dan onze resources, of neem deel aan één van onze webinars!

Resources