Van handmatig netwerkbeheer naar cloud-based networking

Traditionele netwerkoplossingen kunnen moderne IT-afdelingen beperken. De IT’ers zijn veel tijd kwijt aan het handmatig beheren van applicaties, gebruikers en devices. Comstor kan u helpen de overstap te maken naar cloud-based networking en zelfs het beheer van u overnemen.

Overweegt u over te stappen naar een cloud-based netwerk van Cisco Meraki, dan kunt u rekenen op eenvoudige setup, gesimplificeerd beheer op afstand en automatische alerts, probleemoplossing en updates.

Cisco Meraki heeft niet alleen betrekking op de cloud-based access points (MR), switches (MS) en security appliances (MX). Cisco biedt namelijk ook Mobile Device Management (MDM) en Enterprise Mobility Management (EDM) aan, zoals de Systems Manager en beveiligingscamera’s (MV).

Meraki-add-a-Service

Wanneer uw organisatie overstapt of al is overgestapt op Meraki, kan Comstor uw beheer uit handen nemen middels Meraki-add-a-Service. Is deze dienst iets voor u? Om daarachter te komen doorlopen onze experts samen met u de volgende vragen:

  • Wie voert de site survey uit?
  • Wie voert de implementatie uit?
  • Hoe bent u van plan uw Meraki-oplossing te beheren?
  • Doet u momenteel aan proactieve monitoring en management?
  • Is het verstandiger om (een deel van) uw IT-beheer uit te besteden?

Comstor’s “Meraki-add-a-Service” biedt een efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor de implementatie en het beheer van het Meraki-portfolio. Door gebruik te maken van onze beheersdiensten, wordt uw IT-team volledig ontzorgd in het beheren van uw netwerk. Zo kunnen zij zich focussen op andere activiteiten.

Is uw organisatie toe aan een inzichtelijke, moderne manier van IT-beheer? Neem dan contact op met een van de Meraki-experts van Comstor.

Meer weten?

Wilt u weten hoe u een prettige werkomgeving voor werknemers creëert? U leest het in de whitepaper ‘Prettig werken mogelijk maken’.